Om oss

– Hvem er vi og hva gjør vi?

Three-Frame Tea Set Photo Facebook Cover (1)

Firmaet E. Christiansen AS ble stiftet allerede i 1969. Siden den gang har vi vært en betydelig leverandør av utstyr og tjenester i Vestfold og Telemark. Vi teller i dag 10 ansatte og holder til i moderne lokaler rett ved E18 utenfor Sandefjord. Med over 50 års erfaring i markedet besitter vi den nødvendige kompetanse våre kunder forventer.
Vår servicestab representerer ulike fagområder som elektro, kjølemontør og rustfritt stålarbeid.

E. Christiansen AS har lang erfaring i prosjektering av vaskerier, skyllerom og kjøkken. Ved siden av dette holder vi også servicekurs for teknisk personell regelmessig. Vårt firma ønsker å være en av dine tjeneste og utstyrsleverandører, og et fremtidig samarbeid vil få vår største oppmerksomhet.

Serviceapparat

Vi har godt kvalifiserte servicemedarbeidere. Disse besitter spesialkompetanse innenfor storkjøkkenutstyr, vaskerimaskiner, kjøleteknikk og skylleromsutstyr.

Tilgjengelighet

Er det noe du lurer på eller har problemer med så er det bare å ringe. 

Vi har et eget døgnbetjent servicenummer, tlf: 33 48 57 70

Serviceavtale

E. Christiansen AS har lang erfaring i utarbeidelse av servicekontrakter. Vi kan foreta fagmessig service innenfor områdene storkjøkken, vaskeri, skyllerom og kjøl/frys. Serviceavtale utarbeides i samarbeid med kunden.

Service og Deler

Trenger maskinen deres service har E. Christiansen AS et team av kvalifiserte teknikere som er klar til å rykke ut på kort varsel. Vi har egen dedikert serviceleder som sørger for en sikker logistikk og gjennomføring av service. I tillegg til at alle våre teknikere kjører rundt med et komplett lager av vanlige slitedeler i sine biler, gjennomfører vi alltid en analyse av feilmeldingen før vi rykker ut på service. Dermed har vi omtrent alltid med oss riktig del for å få utbedret maskinen. Rask utbedringstid står alltid i høysetet hos oss.

Sortiment

Vårt firma er en totalleverandør innenfor storkjøkken, vaskeri, kjøleprodukter og maskiner til skyllerom. Vi har gjennom over 45 års virksomhet knyttet til oss de beste underleverandører og samarbeidspartnere. Vi fører også et komplett utvalg av småutstyr til kjøkken, som kjeler, kniver, porselen etc.

Kvalitet

Vi stiller høye kvalitetskrav på våre arbeider. Både produkter levert og arbeid utført av oss skal holde gjennomgående høy kvalitet.

Miljø

E.Christiansen AS benytter gjeldende returordinger satt av myndighetene. Vi har retur avtale med firma Hvitvare retur. De henter og resirkulerer etter gjeldende krav.


Christiansen mann